Mikä Lapland Hide?

Erilainen erämaakohde tiettömien taipaleiden takana!

kuva15Lapland Copters Oy on hankkinut omistukseensa Nokia Oyj:ltä heidän edustuskäytössään olleen lomakiinteistönsä syksyllä 2013. Vuosien varrella erämaakohde on palvellut monia Suomen huippujohtajia ja valtionjohtotehtävissä olevia virkamiehiä. Nyt se on myös Sinun käytössäsi!

Hulppea erämaakohde on nimetty Lapland Hide:ksi, sillä se sijaitsee Lätäsenon rannalla Enontekiön erämaassa tiettömien taipaleiden takana. Lapland Hide tarjoaa upeat puitteet kalastukseen, metsästykseen, eräretkeilyyn, revontulimatkailuun tai sopii vaikkapa merkkipäivien ja kokousten pitopaikaksi.

Suomen Käsivarren suurtunturit, puhdas Lätäsenojoki ja erämaaluonto mahdollistaa monenlaista harrastamista Euroopan puhtaimmassa ilmastossa. Lohi, rautu, riekko, hillat, keskiyön aurinko, ruska, revontulet, tähtitaivas, kaamoksen sini, hohtavat hanget ja ennen kaikkea yksityisyys ovat paikan valtteja. Jäiden lähtö keväisin on oma luonnon näytelmänsä!

Lapland Hide majoitus- ja ohjelmapalveluineen palvelee erämaamatkailijoita tilauksesta keväästä 2014 lähtien. Osaavat oppaat, ammattikokit ja eksoottiset kyyditykset takaavat matkailijoille ainutlaatuisen kokemuksen. Herkullinen lappilainen ruoka tyylikkäässä ja viihtyisässä ympäristössä kruunaavat erämaaelämyksen!

Erämaakohteen tekniset tiedot

EkaLaplandHidepaarakennuksenolohuone1Erämaakohde Lapland Hide kaikilla mukavuuksilla käsittää sekä päärakennuksen että Lätäsenon rannalla sijaitsevan rantamökin. Lapland Hide on varustettu omalla sähkövoimalalla. Hanavesi on puhdasta lähdevettä!

Päärakennus (250m2) sijaitsee joentörmällä, josta on hulppeat näkymät Lätäsenon joelle. Päärakennuksessa on avara tupa, kuusi tilavaa makuuhuonetta ja sviitti. Tuvan iso laattakivitakka luo tunnelmaa ja lämpöä yhteiseen oleskelu- ja ruokailutilaan. Puulämmitteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt ja saunaosasto terasseineen hienostuneen tilan rentoutumiseen. Majoitustilaa on yhteensä 10 henkilölle.

Rantamökissä (60m2) on keittiö, tupa ja saunatilat, sekä makuuhuone neljälle. Mökki on sekä sähköllä että puilla lämmitettävä.

Kulku erämaakohteeseen

Talvisin kohteeseen kuljetaan Markkinan kylästä (16 km) Lapland Express telabussilla (12 matkustajaa) ja moottorikelkoilla. Matkan voi taittaa myös lentäen helikopterilla joko Hetan ja Kittilän lentokentältä tai erikseen sovittavasta paikasta. Hettaan erämaakohteesta on matkaa noin 100 km ja Kittilään 160 km.

Kesäisin erämaakohteeseen voi kulkea jokea pitkin jokiveneellä (16km) tai lentäen helikopterilla.

Soita tai pyydä tarjous sähköpostitse, niin räätälöimme Sinulle toiveittesi mukaisen elämyksen erämaakohteessamme!

Lämpimästi tervetuloa toivottaa Lapland Hide!

Yhteystiedot: +358 500 708 700 laplandhide68@gmail.com