In het Nederlands

Welkom bij Lapland Hide, in de middle of nowhere !

Lapland Hide is een prachtige wildernis bestemming in het Finse Lapland, gelegen op 300 kilometer ten noorden van de poolcirkel. Het nodigt u uit om te genieten van een unieke wildernis vakantie in “the middle of nowhere“!

Lapland Hide is een ideale vakantiebestemming voor onbevooroordeelde reizigers, die willen genieten van de verbazingwekkende ruwe schoonheid van de Lapse wildernis, samen met de door ons op maat gemaakte luxe aanbiedingen.

In de loop der jaren heeft Lapland Hide een aantal van de top leiders en politici in Finland mogen ontvangen. In 2013 , verwierf Lapland Copters Ltd deze hoogwaardige locatie van het bekende Finse bedrijf Nokia Ltd , het gevolg is, dat deze wildernis bestemming nu open is voor iedereen!

Lapland Hide is gelegen nabij de rivier Lätäseno en biedt geweldige mogelijkheden om te vissen, te jagen, te wandelen, bijeenkomsten te houden, of gewoon te ontspannen en te genieten van de bezienswaardigheden. Het biedt dit alles in het zuiverste Europese klimaat en een prive omgeving die de thuisbasis is van zuiver water, zalm en forel, korhoenders, verse bossen en bergbraambessen. Niet alleen dit, maar het biedt ook ononderbroken uitzicht op de middernachtzon en het noorderlicht, evenals de kleuren van de herfst, de zonnige sneeuw, en de sterrenhemel en de polaire blauwe luchten. Ook geweldig zijn de eigen shows van de natuur, zoals bijvoorbeeld het ijs zich een weg begeeft in de Lätäseno rivier tijdens het voorjaar.

Lapland Hide biedt zowel accommodatie als diverse unieke op maat gemaakte programma’s. Exotische ritten – zoals helikopter en boot excursies – en de diensten van professionele gidsen en koks die hun unieke ervaringen aanbieden aan u als reiziger. Dit alles wordt bekroond door het heerlijke Finse Lapland voedsel waarvan u kunt genieten in de diverse atmosferische plekken zoals bijvoorbeeld tijdens een diner, binnen bij kaarslicht of buiten onder de middernachtzon.

De Lapland Hide vakantiebestemming bestaat uit twee aparte huizen aan de waterkant. Beide huizen zijn voorzien van elektriciteit en het leidingwater is zuiver bronwater. Het hoofdgebouw is precies 250 m2 groot en beschikt over zes slaapkamers en een prachtige suite , met een tegelstenen openhaard in de grote woonkamer creëren we een sfeer van warmte en schoonheid. De houtkachel sauna en een het terras bieden een unieke plek voor zowel lichamelijke als geestelijke ontspannin . Het huisje in de buurt van de rivier is 60 m2 en beschikt over een keuke, een woonkamer, een slaapkamer voor vier en een sauna.

De plek

Lapland Hide is gelegen in het noordelijke deel Lapland, in de gemeente Enontekiö.

Er zijn geen directe wegen naar Lapland Hide en daarom maken we gebruik van exotische voertuigen.

In de winter, de afstand naar Lapland Hide naar het dichtstbijzijnde dorp, Markkina, is ongeveer 16 km en kan worden afgelegd door de Lapland Express sneeuw bus (voorzien 12 passagiers zetels ) of een sneeuwscooter . De reis kan ook worden gemaakt door de lucht met een helikopter van of Hetta of Kittilä luchthaven (de afstand van Hetta is ongeveer 100 km en van Kittilä 160 km).

In de zomer is het mogelijk om de reis te maken per helikopter of met een ​​boot die vertrekt vanuit Markkina.

Neem contact met ons op om onze aanbiedingen te bespreken zodat wij voor u een vakantie kunnen regelen die als een droom zal zijn die uitkomt!

Contact informatie:

  • Tel +358 500 708 700
  • E-mail : laplandhide68@gmail.com